STANDPOUCH HARGA KILANG!!

Standing Pouch adalah pembungkus yang praktikal dan efisien untuk produk anda. Ia memiliki bentuk yang unik sehingga dapat berdiri dengan sendirinya, membuatkan ia mudah dipamerkan di rak atau kabinet. Dengan penutup zip yang mudah dibuka dan ditutup, produk anda akan terjaga dan terlindung dari udara dan kelembapan. Reka bentuk yang menarik memastikan bahawa produk anda mudah dikenali dan dipromosikan. Standpouch Ziplock sesuai untuk pelbagai produk, termasuk makanan ringan, produk kesihatan dan kecantikan, serta produk lain yang memerlukan pembungkus yang praktikal dan mudah digunakan. Pilih Standpouch untuk memastikan produk anda terjaga dan terpromosi dengan baik.

Harga sangat berpatutan.
Packaging yang cantik dan Exclusive akan menaikkan sale jualan produk anda.

Bagi ziplock direct printing, terdapat size 13*21, 15*24, 18*26 dan 20*30cm. Luar paper laminated, dalam aluminium.
Bagi ziplock full printing luar paper laminated, terdapat saiz 14*19, 15*22 dan 18*26. Luar paper laminated, dalam aluminium foil.
Bagi ziplock full printing aluminium, terdapat saiz 10*16, 15*23 dan 19*28. Luar aluminium foil, dalam aluminium foil juga.

Whatsapp kami untuk tempahan 
http://www.wasap.my/60194434109/webziplock

packaging ziplock, ziplock printing, custom design, hnz enterprise, kedai printing, kedai printing murah, ziplock printed, food packaging, pouch printing, custom pouch, stand pouch, custom ziplock, ziplock murah, ziplock makanan, kedai printing, cetak ziplock, hnz ent, ziplock bag murah, ziplock bag malaysia, ziplock murah malaysia, ziplock packaging, ziplock packaging malaysia, ziplock produk

Previous
Next